Pentru prepararea sucului de morcov, apio si ghimbir sunt necesari 4 morcovi, 3 tije de apio și 1-2 cm de rădăcină de ghimbir. „Este un suc gustos, care poate fi băut dimineața, în loc de micul dejun. Cei care vor să scape de kilogramele în plus vor găsi în ghimbir un aliat perfect. În plus, sucul de țelină apio are un conținut bogat în calciu și potasiu, iar morcovul are proprietăți detoxifiante, curăță fluxul sanguin, vindecă acneea și tratează problemele dermatologice comune”, spune Anca Alungulesei.
Pentru sucul natural presat la rece din ștevie și mere sunt necesare două legături de ștevie și două mere: „Stevia este o plantă minune, pentru că ne ajută să eliminăm excesul de lichid din organism, ne scapă de oboseală și ajută la detoxifierea organismului. În plus, vitamina C (cu puternic efect antioxidant, „vitamina antiimbătrânire) și sărurile minerale conținute de stevie (magneziu, calciu, fier și zinc, printre altele) o fac indispensabilă femeilor preocupate de sănătatea și frumusețea lor”, explică expertul în nutriție și alimentație raw-vegană Anca Alungulesei. Merele „conțin un flavonoid care nu se mai găsește în niciun alt fruct și care poate proteja femeile ajunse la menopauză de apariția osteoporozei. De asemenea, merele cresc densitatea osoasă și întăresc oasele”, adaugă Anca Alungulesei.